Samen

naar beter

Generic filters
Cheese Photography

Wie?

Dirk Draulans (° 1956 Turnhout) is bioloog, journalist en schrijver. Hij studeert biologie aan de KU Leuven (afgestudeerd in 1979) en blijft er hangen. Als nieuwbakken doctor in de wetenschappen (1983) gaat hij aan de slag aan de prestigieuze universiteit van Oxford (Engeland).

Eind 1987 wordt hij redacteur van het weekblad Knack. Van 2003 tot 2006 is hij huisbioloog van De Laatste Show met Mark Uytterhoeven op Eén. Sindsdien is hij regelmatig op televisie te zien.

De bekendste bioloog van Vlaanderen heeft één goeroe: Charles Darwin, de Brit die ons een sluitend mechanisme voor de evolutie van het leven schonk. Als jonge snaak reisde hij de wereld rond, een reis die Dirk Draulans op vraag van Canvas en de Nederlandse VPRO in het seizoen 2009/2010 (op wat oudere leeftijd) overdeed. Het was het professionele hoogtepunt van zijn leven.

www.dirkdraulans.be

Algemene informatie

  • Prijs: € 320
  • Duur: 1u30

Niets dan voordelen

  • makkelijk en vlot geregeld
  • stukken goedkoper met ons
  • degelijk aanbod

Praktische informatie

  • Als organisator zorg je voor een scherm met beamer en bij grote groepen voor een geluidsinstallatie.

Deze lezing aanvragen?

Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken.

Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.

Afspraak geregeld?

Vraag spreker aan

Scroll naar boven