Samen

naar beter

Generic filters

Leven in een verander(en)de samenleving

Herman Plasmans

is seniorenconsulent en heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring met het begeleiden van zowel individuen als groepen. Met zijn verstrekkende kennis geeft hij praktische toelichting over de huidige veranderende samenleving.

Algemene informatie

  • Prijs: 50 euro
  • Duur: 2 x 45 minuten

Praktisch

  • Liefst in de namiddag.
  • Als organisator zorg je voor
    • een goede micro , een wit scherm om op te projecteren, een handig tafeltje of meubel om mijn beamer en laptop op te plaatsen, een verlengkabel en contactdoos & een contactpersoon ter plaatse die mij helpt met de opstelling.
    • Als ik met de auto kom verlang ik een parkeerplaats en als ik met de trein kom verlang ik dat iemand mij komt afhalen aan het station en terugbrengt naar station.
    • Bij erg ongunstig weer vb gladde wegen , erge mist behoud ik mij de gelegenheid om niet te komen, maar beloof ik op een andere datum natuurlijk wel te komen..

Deze lezing aanvragen?

Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken.

Bel 014 95 35 43 of mail Viviane.

Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.

Afspraak geregeld?

Vraag deze lezing aan

Dit kan ook interessant zijn:

De achterblijvers

Hoe de vloer onder de lagere middenklasse wegzakt. De realiteit achter de statistieken.

Toen geluk nog heel gewoon was

Hoe het Vlaamse gezin in honderd jaar helemaal veranderde. Een vertelling met ‘lichtbeelden’ door Dirk Musschoot.

Hyperdivers Brussel: Lezing

Brussel leest als een verzameling van 1.200.000 unieke personen. Een hyperdiverse stad die leeft op verschillende snelheden en...

Schermtijd

Games, TikTok, YouTube, Snapchat … het internet en schermgebruik is een steeds groter deel van jongeren hun leefwereld...

Genderbewust opvoeden

In de vorming genderbewust opvoeden maken we het thema gender concreet en behapbaar. We ontdekken samen wat genderbewust...

Scroll naar boven