Samen
naar beter
Het staat allemaal in de (kook)boekskes

Wie?
Eddie Niesten
Algemene informatie
- Prijs: 50 euro
- Duur: 1.30 à 2 uur (maar altijd bespreekbaar)
De geschiedenis van het kookboek geeft eigenlijk inzicht in onze eigen sociale geschiedenis.
Hele keukens en huiskamers staan tegenwoordig vol kookboeken. Nooit hebben topschrijvers – en in mindere mate kookchefs – zoveel van hun pennenvruchten aan de man/vrouw kunnen brengen. Ooit was dat anders en richtten de kookboeken van toen zich in eerste instantie tot leerlingen of bazen.
Eigenlijk mogen wij wel zeggen dat de culinaire cultuur gedemocratiseerd is. En daarop spelen ook andere media in. De geschiedenis van het kookboek geeft eigenlijk inzicht in onze eigen sociale geschiedenis. Koken met een verhaal, dus. Het staat allemaal in die boekskes, stelt Eddie Niesten.
Niets dan voordelen:
- makkelijk en vlot geregeld
- stukken goedkoper met ons
- degelijk aanbod
Praktisch
- Als organisator zorg je voor een beamer en een scherm of een muur. Voor een grotere groep voorzie je ook een geluidsinstallatie.
Deze lezing aanvragen?
Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken
Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.
Afspraak geregeld?
Dit kan ook interessant zijn:

Daguitstap Luik
Trek op daguitstap naar Luik en doorgrond met Eddy Niesten de rijkdom van de stad.

De gouden jaren van de balorkesten
Karel Michiels blikt nostalgisch terug op de gouden jaren van het balorkest, de tweede helft van de twintigste...

De reis van de aardappel
Hoe goed kennen we onze Belgische frietjes? Wij volgen de aardappel in een reis door de geschiedenis.