Samen

naar beter

Generic filters

Wie?

Eddie Niesten studeerde talen, communicatie, buitenlandse politiek en marketing aan de universiteiten van Antwerpen, Brussel en Hasselt.

In de loop van zijn professionele leven werkte hij voor de drie “klassieke” zuilen in Vlaanderen.

Hij verzorgde diverse uitgaven over België, Vlaanderen en hun geschiedenis, zowel hier als in Nederland.  Daarbij ook heel wat boeken met betrekking tot gastronomie en culinaire ontwikkelingen (o.a. “Goesting in Vlaanderen. Wat wij al eeuwenlang lekker vinden”, “Op de wijze van de chef”, “Tweemaal oorlog, driemaal honger”, “De Keuken van Ons Moeder” (medeauteur), “Vrouwen winnen de oorlog. De keuken van het thuisfront”). Ook verscheen van hem “De Culinaire Ziel van Nederland”.

Over deze thema’s geeft hij lezingen en verzorgt hij bijdragen in de media.

www.huisvanhetgoeieleven.be

 

 

 

Algemene informatie

  • Prijs: € 100
  • Duur: 2 x 1 uur met pauze

Niets dan voordelen

  • makkelijk en vlot geregeld
  • stukken goedkoper met ons
  • degelijk aanbod

Praktische informatie

  • Als organisator zorg je voor
    • een scherm met beamer

Deze lezing aanvragen?

Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken.

Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.

Afspraak geregeld?

Vraag spreker aan

Dit kan ook interessant zijn:

Het staat allemaal in de (kook)boekskes

De geschiedenis van het kookboek geeft eigenlijk inzicht in onze eigen sociale geschiedenis.

De keuken van mijn kindertijd

Herinneringen aan de keuken van toen.

De gouden jaren van de balorkesten

Karel Michiels blikt nostalgisch terug op de gouden jaren van het balorkest, de tweede helft van de twintigste...

Scroll naar boven