Samen

naar beter

Generic filters

Wie?

Erna Claes

Algemene informatie

  • Prijs: € 100
  • Duur: 1,5u.*
*Aaneensluitend, zonder pauze
max. 100 deelnemers

In deze drukke tijd, met de vele veranderingen die op ons afkomen, zoveel dingen te doen, steeds in de weer voor allerlei en iedereen, zoeken we allemaal naar manieren om het vol te houden.

De drukte op zich vraagt van ons heel wat inspanning en energie. Hoe langer een periode van drukte duurt hoe moeilijker het is om te recupereren en niet opgebrand te geraken. En, ook waterdragers krijgen dorst!

Zelfzorg, tijdig “me-time” nemen dus om de batterijen terug op te laden….? Of zoeken naar een optimale “work-life” balance, in een tijd waarin werk en privé juist meer en meer vermengd geraken met mekaar en in mekaar overvloeien. Het gevaar bestaat dat we in het scenario terecht komen dat het creëren van bevlogenheid en energie een “apart” deel van de dag wordt. Dat MeTime hoofdzakelijk iets wordt voor na de uren en dat dit moet compenseren voor de dagelijkse beslommeringen en de energievreters in ons leven, al de moetens en de verplichtingen,…

Deze sessie legt de focus op hoe je zelf gezond en bevlogen in het leven en in je werk kan blijven staan. We gaan kijken hoe we terug “de tijd van ons leven” kunnen creëren m.a.w. hoe we terug MeTime en bevlogenheid kunnen ervaren en energie kunnen creëren tijdens de uren. Hoe we kunnen leven, ook in ons werk, en hopelijk voluit.

Meer over Erna Claes

Erna Claes is dr in de psychologie en medezaakvoerder van Fenrir Consult. Zij is gespecialiseerd in de gezondheidspsychologie en de cognitieve gedragswetenschappen. Ze combineert haar wetenschappelijke achtergrond met meer dan 20 jaar praktijkervaring in diverse sectoren en voor diverse doelgroepen.

Deze lezing aanvragen?

Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken
Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.

Afspraak geregeld?

Vraag lezing aan

Dit kan ook interessant zijn:

Etiketjes

Vind jij ook dat alle kinderen tegenwoordig wel iets hebben? Autisme bijvoorbeeld. Daar hoorde je pakweg twintig jaar...

Meer tijd door een digitale detox? Digistress.

Meer tijd door een digitale detox? De kunst is om digitale onrust (digistress) om te zetten naar digitaal...

Tijd voor de korte coronawerkweek?

Kan de kortere werkweek in de nasleep van corona een weg vinden?

Scroll to Top