Samen

naar beter

Generic filters
Filip Naudts / wikimedia

Wie?

Ann Ceurvels

Algemene informatie

  • Prijs: € 100
  • Duur: 60 – 70min.*
*Deze lezing is online. Vragen stellen nadien kan !
max. 40 deelnemers

Vind jij ook dat alle kinderen tegenwoordig wel iets hebben? Autisme bijvoorbeeld. Daar hoorde je pakweg twintig jaar geleden toch amper iets over. Of wel, maar dat waren dan kinderen die stil in een hoekje zaten te kwijlen. Rain Man, of zoiets.

Erger jij je ook blauw wanneer je ouders ziet worstelen met hun veel te verwende kinderen? Die overal opkruipen, af duiken of aan zitten zonder daar ook maar één opmerking over te krijgen. En voel jij ook die onweerstaanbare drang om de ouders daarop te wijzen? Maar je aarzelt omdat je steevast vier letters naar je hoofd krijgt gesmeten: ADHD. Nog zo’n nieuwe ‘ziekte’. Vroeger ook nooit over gehoord.

In Etiketjes legt Ann Ceurvels uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een ‘etiketje’ dragen. Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die er elke dag mee leven een warm hart onder de riem te stoppen. Want zij is zelf een etiketjes-mama. Ja, zelfs een etiketjes-echtgenote.

Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze te vertellen heeft? Top. Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open. En begrijp je straks sommige mensen uit je omgeving net dat beetje meer.

Meer over Ann Ceurvels

Ann Ceurvels werkt onder andere als kindercoach. Als moeder van een puberzoon met autisme schreef ze in 2017 een open brief aan minister Maggie De Block, die niet onopgemerkt bleef.

Deze lezing aanvragen?

Lees eerst onze voorwaarden door en over hoe we werken
Bel 014 95 35 43 of mail Viviane. Bij haar kom je te weten hoe je de begeleider kan contacteren. Dan kan je daarmee rechtstreeks een datum en een plaats afspreken.

Afspraak geregeld?

Vraag lezing aan

Dit kan ook interessant zijn:

Etiketjes 18+

Wat als je op je achtendertigste plots vastloopt? Ann Ceurvels zoekt uit of het zinvol is om als...

Meer tijd door een digitale detox? Digistress.

Meer tijd door een digitale detox? De kunst is om digitale onrust (digistress) om te zetten naar digitaal...

MeTime, beleef de tijd van je leven

In deze drukke tijd, met de vele veranderingen die op ons afkomen, zoveel dingen te doen, steeds in...

De slapelozen

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, één op drie...

Scroll to Top